Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Sipariş Takibi İletişim

Sipariş ve Destek:

0850 307 31 70
Hakkımızda

 

1997 yılında eğitim stüdyosu olarak kurulan Drumclub, zamanla davul/bateri-perküsyon konusunda ülkeminizin en çok bilinen kurumlarından biri oldu. 2007 yılından da Beyoğlu/Tünel'de faaliyet gösteren DrumClub mağazası açıldı. Mağazada satışta olan davul-perküsyon harici ürünlerin satışı amacı ile de aynı tarihlerde müzisyenlerin her türlü müzik enstrümanı, sarf malzemesi ve yedek parça ihtiyacını karşılamak üzere muziksepetim.com kuruldu.

 

Muziksepetim.com, kendisi de profesyonel bir müzisyen olan Bülent Akbay tarafından yönetilmekte ve sektördeki uzun tecrübe ile hizmet kalitesini yükseltmek için yoğun bir çaba harcamaktayız.

 

Tünel/Beyoğlu/İstanbul adresinde 1997 tarihinden beri özellikle davulcu dostlarımıza hizmet verdiğimiz Drum Club mağazamızın yanında her türlü müzik aleti ve aksesuarını muziksepetim.com internet mağazamızdan Türkiye’nin dört bir yanındaki müzisyen dostlarımıza ulaştırmak için hizmet vermekten dolayı mutluyuz. 

 

Her geçen gün arttırdığımız ürün sayısı, kullanıcı dostu ve anlaşılır bir alışveriş ortamı, güvenli ödeme ekranları ve ilgili-samimi satış sonrası destek için yoğun bir çaba ile çalışıyoruz.

 

Müzik Aletleri piyasasının merkezinde Tünel/Beyoğlu bölgesinde 20 yılı geçen süre faaliyette olduğumuz için tedarik ve ürünü kargolama sürelerimizi mümkün olduğunca kısa tutabiliyoruz.. Satış sonrası destek konusunda da bu sebeple daha hızlı çözüm üretebilmekteyiz.


Keyifli alışverişler.

Elektro Gitar - Akustik Gitar - Klasik Gitar - Bas Gitar - Davul Perküsyon - Zil - Piyano - Keman - Ukulele - Amfi - MIDI Klavye - Nefesliler

%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Müzik Aletleri Sektöründe 20 Yıllık Tecrübe ve Güven.

%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER

Sitemizdeki Tüm Ürünler Yetkili İthalatçılardan Faturalı, Garantili Tedarik Edilir.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

3D Secure ve SSL Korumalı Ödeme Ekranları ile Güvenli Ödeme.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

Size yardımcı olmamızı ister misiniz?